Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alguns treballadors de Trilla marxaran a Madrid

El col·lectiu major de 60 anys en jubilació parcial s’incorporarà a la plantilla de la fàbrica que Trilla té a Madrid, a partir de l’1 de gener i fins que facin els 65 anys. Aquest és un dels acords als quals va arribar el Comitè d’empresa el passat dilluns amb la direcció, a banda de la indemnització de 45 dies de salari per any treballat, amb un màxim de 36 mensualitats. L’acord també diu que per al col·lectiu de 55 a 59 anys s’estudiaran solucions alternatives a l’acomiadament que siguin satisfactòries per ambdues parts.

El comitè d’empresa va informar personalment a l’Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, d’aquests acords durant una reunió mantinguda aquest dijous a l’Ajuntament i on també li van agrair el suport rebut per part de l’equip de govern des del principi. Els treballadors també li han demanat que traslladés la seva felicitació als membres de la Policia Local per la tasca durant els dies de conflicte.
D’altra banda, l’equip de govern havia expressat prèviament, a través d’un comunicat, el seu “total respecte” a la decisió presa pels treballadors de Trilla en arribar a un acord amb l’empresa, tot lamentant la pèrdua d’aquests llocs de treball. L’Ajuntament també ha manifestat la seva voluntat de “treballar per tal d’incrementar les zones industrials del nostre municipi”, amb la creació dels polígons industrials Molí d’en Xec i del Martinet, que permetran generar nous llocs de treball.