Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP demana a la Generalitat partides destinades a equipaments i millores per Ripollet

El Partit Popular de Ripollet ha fet arribar, a través del seu grup parlamentari, diverses propostes als pressupostos de la Generalitat de 2006, amb l’objectiu que siguin incloses a les partides corresponents. La majoria de les propostes són destinades a serveis lligats a la gent gran i a les famílies, com és l’ampliació de les places de la llar d’infants municipal, una residència per a la gent gran o l’ampliació de les places del centre de dia.

El Partit Popular també ha demanat una dotació pressupostària per promoure el comerç local, una altra per a rebaixar el tiquet de menjador escolar i una darrera destinada a renovar els carrers més deteriorats de Ripollet, com el Casc Antic o el Pont Vell. Per últim, el grup municipal també demana a la Generalitat una partida per construir l’hospital comarcal i el nou CAP de Ripollet abans de 2007 i no al 2010 com té previst.

D’altra banda, el Partit Popular ha fet pública la donació de 300 euros a l’assemblea local de l’Associació Espanyola de lluita Contra el Càncer. Aquests diners corresponen a la meitat del 0,7% dels aconseguits amb el bar que el PP va instal·lar durant la passada Festa Major, l’altra meitat dels quals ja va donar a l’assemblea local de Creu Roja.

Foto: el portaveu popular, Pere Calviño, amb la presidenta de l'Associació contra el Càncer.