Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Joveneix 2005 s'inaugura amb un debat sobre la Llei Catalana de Joventut

Marta Rosàs, Secretària General de Joventut de la Generalitat, va ser l’encarregada, juntament amb l’Alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, d’inaugurar aquest dilluns, 12 de desembre, les jornades joves de Ripollet Joveneix 2005, organitzades per la regidoria de Joventut. El primer acte del programa va ser un debat sobre la importància de la Llei Catalana de Joventut a les polítiques municipals, on hi van participar el regidor de l’àrea, Ferran Tornel; Alícia Fernández, presidenta del Consell de Joventut de Catalunya; Aval·lí Serrano, coordinador de l’àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, i Pep Montes, representant de l’Associació de Professionals de Polítiques de Joventut.

Invitacions per al concert de Pastora
Joveneix 2005 s’estructura en taules, tallers i activitats paral·leles, com ara el fòrum de Prohibit als Pares i el concert del grup Pastora, que tindrà lloc divendres, al Pavelló Municipal d’Esports, amb Son Canalla com a teloners. Finalment, Joventut ha decidit regalar-ne les entrades, que es poden recollir al Casal de Joves.
Aquestes jornades van adreçades a uns 9.000 nois i noies de 12 a 29 anys i s’emmarquen dins el Pla local de joventut. En elles també s’abordarà la creació del futur Consell Municipal de Joventut i la diagnosi realitzada per l’empresa Xou.