Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lídia Rodríguez puntua al Campionat d’Europa de Cross

L’atleta ripolletenca Lídia Rodríguez va participar el passat cap de setmana al 12è campionat d’Europa de Cross, celebrat a la ciutat holandesa de Tilburg, i on va finalitzar a la posició 61. En el seu debut en aquesta competició, l’atleta va aconseguir puntuar per a la selecció, ja que va ser de les quatre primeres de l’equip. D’altra banda, el Ripollet Unió Atlètica també va participar el passat cap de setmana al 39è Cross Internacional ‘Ciutat de Granollers’.

D’entre els molts atletes que hi van competir, cal destacar l’actuació de Núria Puig, que va ser la segona en la categoria promesa i la novena en la general. Sònia Mañas, en cadet femení, va copsar la tercera plaça del podi i Iván Roguera, en la categoria infantil masculí, va guanyar la tercera plaça en un espectacular esprint final.