Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidoria de Comerç col·labora amb dos cursos per a comerciants i hostalers

16 comerciants de la Unió de Botiguers de Ripollet i l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal inicien aquest dijous, dia 10, un curs de prevenció de riscos laborals, tramitat per la regidoria de Comerç i ofert per l’Escola Superior de Comerç i Distribució de Catalunya (ESCODI). Aquest curs té com a objectiu la formació en conceptes de seguretat i salut en el treball, així com els riscos relacionats amb les condicions de seguretat, amb el medi ambient, i l’organització i gestió de la prevenció. Al final del curs tots els participants rebran un certificat vàlid per acreditar oficialment la seva capacitació bàsica en prevenció de riscos laborals. El curs s’impartirà al Centre Cultural tots els dimarts i dijous, en sessions de dues hores, durant els mesos de novembre i gener, amb un total de 30 hores.

Curs de rebosteria
D’altra banda, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Ripollet ha arribat a un acord amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental per tal de cedir les instal·lacions de la cuina del Centre Cultural per a la realització d’un curs de rebosteria. Un curs que es va iniciar aquest dimecres, dia 9, amb la participació de 15 treballadors en actiu del sector de l’hostaleria. Organitzat pel Gremi d’Hostaleria, el curs és totalment subvencionat pel FORCEM. Aquest es realitzarà els dilluns i dimecres, en sessions de 3 hores, finalitzant el proper 12 de desembre.
Á més, el Gremi espera signar properament un conveni amb l'Ajuntament per tal d'endegar noves accions formatives adreçades als hostalers, emprant dependències i equipaments municipals.