Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament contesta les declaracions sobre el Pla Especial dels Pinetons

La primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Rosa Maria Martín, ha contestat en roda de premsa les declaracions realitzades pels grups de l’oposició, referint-se especialment al CpR, sobre el Pla Especial dels Pinetons. L’Ajuntament construirà 300 habitatges de protecció oficial en aquest sector, on el Pla també inclou 25.000 m2 de terciari. Segons Martín, el Compromís va votar en contra d’aquest punt al Ple, “agafant-se a qüestions que no tenen res a veure amb els 300 pisos de protecció oficial”, com els possibles usos que pot tenir la zona de terciari, com és un centre comercial, oficines o una benzinera.

Respecte a la venda del sòl per a la construcció dels habitatges, la regidora d’Urbanisme ha explicat que donat que Ripollet Invest ha deixat de funcionar, el projecte es traurà a concurs i que “és normal que l’Ajuntament vulgui recuperar part del preu que van pagar”, però ha assegurat que això no significarà l’augment del preu dels pisos, ja que aquest està marcat per llei. Martín també ha explicat que van proposar la convocatòria d’una comissió informativa extraordinària per parlar d’aquest tema, però que els grups de l’oposició “van dir que no calia”.

Terrenys pel nou CAP
D’altra banda, la primera tinent d’alcalde també ha contestat el comunicat de l’AV de Can Vargas on demanaven informació sobre la ubicació del futur nou CAP. En aquest sentit, la regidora ha comentat que l’Alcalde ja va explicar al Ple que un dels llocs que s’estava estudiant per a la seva construcció era al costat del CEIP Ginesta. Martín també ha assegurat que “l’Ajuntament porta molt de temps treballant sobre la ubicació del CAP” i que això ha fet que en aquests moments no tinguin problemes per construir ni la nova escola, ni el CAP ni la residència per a la gent gran.