Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 5 d’octubre

La Junta de Govern Local del passat 5 d’octubre va aprovar el canvi provisional de l’itinerari del transport públic de viatgers durant les obres de la quarta fase de remodelació de la Rambla de Sant Jordi, que s’iniciaran el proper 17 d’octubre, i que comportarà que les línies d’autobús realitzin el mateix recorregut que els diumenges, festius i dies de mercat setmanal. La sessió també va donar conformitat a un nou projecte per reformar la casa del conserge del CEIP Tatché i Pol en una sala polivalent i gimnàs, així com el plec de condicions per a la seva adjudicació, per un import de 24.148 euros. Aquest segon projecte s’ha redactat desprès que el primer concurs per adjudicar les obres hagi quedat desert, tal i com va explicar en roda de premsa la tercera Tinent d’alcalde Malika Zedjaoui.

La JGL també va aprovar un projecte de millora de la Casa Natura, amb un pressupost de 58.658 euros, i el plec de condicions que regirà la contractació de les obres de reconducció del Torrent Tortuguer al riu Ripoll, segons el projecte aprovat en Comissió de Govern el juny de 2003. A la sessió també es va acordar la distribució de subvencions a entitats, per un import total de prop de 55.000 euros, a proposta del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, pel qual s’han vist beneficiats projectes de La Gresca, Moviment d’Esplai del Vallès, Ripollet Solidari, Mans Unides, el Casal Cubà de Ripollet i Cerdanyola, Creu Roja i Col·lectiu de famílies Acollidores. L’acord també preveu una subvenció de 2.000 euros a Mans Unides corresponent a l’any 2004, donat que per una errada no se li va concedir cap en aquest exercici.

El passat dia 5 també es aprovar la revisió del conveni amb l’AV Can Mas, quedant la quota mensual en 591 euros, i es va autoritzar una campanya, amb la col·laboració de la comunitat educativa de Ripollet, per donar suport al projecte de la Fundació Vicenç Ferrer de construcció d’una escola a la zona del sud-est asiàtic afectada pel tsunami. Per últim, la Junta de Govern també va acordar encarregar un estudi sobre les infraestructures de radiocomunicació, per un import de 9.850 euros, a l’empresa Soms Assessors i l’adjudicació a Instal·lacions Papiol, del subministrament i instal·lació de l’enllumenat de Nadal, per un import de 20.880 euros. D’altra banda, la tercera tinent d’alcalde va aprofitar la roda de premsa per anunciar que el dia 10 d’octubre començava la instal·lació de 390 papereres a Ripollet.