Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Valoració positiva de la Festa Major 2005

El president-delegat del Patronat Municipal de Cultura i Joventut, Alberto Castro, ha fet una valoració "altament positiva" de la Festa Major de Ripollet, celebrada del 26 al 29 d’agost. Castro ha destacat el fet que la festa s’hagi desenvolupat amb total normalitat, agraint als veïns i veïnes de Ripollet el seu civisme i tolerància, a més d’un "altíssim nivell de participació", que ha superat el d’altres anys. En aquest sentit el regidor ha citat el miler de persones que van assistir al festival flamenc, els 300 atletes que van participar a la cursa popular o les 1.300 persones del concert de La Principal de la Bisbal.

Les paraules d’agraïment del responsable de Cultura també han anat cap als membres de la recentment creada Comissió de Festa Major, així com a totes les entitats locals que han col·laborat i al personal del Patronat Municipal de Cultura i Joventut i la resta de treballadors municipals per la feina feta durant aquests quatre dies. Per últim, tot i aquesta valoració positiva, Castro ha explicat que han recollit "amb molt d’interès" les propostes i comentaris dels ciutadans i ciutadanes de Ripollet per tal de millorar la festa de cara a l’any vinent.

Foto: el regidor de Cultura (centre), juntament amb l'alcalde de Ripollet i membres de la Comissió de festes, durant una entrevista a l'estand de Ripollet Ràdio.