Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CpR lamenta la no inclusió de Can Mas al Pla de Barris de la Generalitat

El principal grup de l’oposició ha expressat, a través d’un comunicat, la seva "decepció" davant la notícia que el barri de Can Mas no ha estat inclòs a la segona convocatòria del Pla de Millora de Barris de la Generalitat. El CpR també s’ha mostrat "indignat", en un altre comunicat, per les declaracions de la regidora de Serveis Municipals "que fa responsables als ciutadans del mal funcionament de la recollida selectiva de matèria orgànica".
Pel que fa al Pla de Barris, el CpR lamenta que "el govern de l’Ajuntament no hagi tingut suficient pes polític dins del seu propi partit" per aconseguir aquesta inversió i recorda que Montcada "s’ha tornat a portar el premi", amb la inclusió dins el Pla del barri de la Ribera. El grup de l’oposició també ha destacat la "important component política" que ha marcat l’adjudicació de les inversions.

En quant a les declaracions de la regidora de Serveis Municipals, Maribel Alfonso, sobre la recollida selectiva a Ripollet, el regidor del Compromís, Antoni Pijuan, ha assegurat: "ja esperàvem aquestes dades tan dolentes". El regidor tampoc es mostra estranyat pel fet que "l’Ajuntament culpi els ciutadans i els faci responsables del que és el seu fracàs", però recorda que en els darrers tres anys l’equip de govern no ha fet res per promoure la recollida selectiva de matèria orgànica entre els ciutadans. A més, Pijuan assegura que l’Ajuntament ha destinat a altres finalitats els diners per campanyes que rebut, fruit dels acords de l’Ecoparc-2. Per últim, el CpR "exigeix" a la regidora de Serveis Municipals que demani disculpes als ciutadans.