Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ricard Sancho, nou president de l’executiva local d’ERC

L’agrupació local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Ripollet ha renovat la seva executiva, ara encapçala per Ricard Sancho com a president, en substitució de Xavier Caballé, que ha hagut d’abandonar el seu càrrec per motius personals. Tal i com va explicar el propi president i altres membres de l’executiva el passat dissabte, 16 de juliol, en roda de premsa, la nova executiva treballarà en la mateixa línia que l’anterior. A més, Sancho va apuntar que aquesta renovació ha comptat amb la incorporació de nous membres, aprofitant l’increment de socis que ha experimentat la secció local en els darrers mesos.

Com a novetats a la nova executiva, Aleix Mora passa a ocupar-se de les secretaries d’Imatge i comunicació i Política municipal, Albert Martínez ocupa el càrrec de secretari de Finances i Lídia Borràs s’incorpora a la secretaria de la Dona i a la sectorial comarcal de Sanitat, on també hi participa Ricard Sancho.

El futur 'hospital'
L’ara president de l’executiva local d’Esquerra Republicana va aprofitar la roda de premsa per pronunciar-se sobre els rumors de apunten que aquest dimarts la consellera de Salut, Marina Geli, podria anunciar que el futur hospital comarcal que donarà servei, inicialment, a les poblacions de Montcada, Cerdanyola i Ripollet, finalment tindrà llits per hospitalització. Sancho, tot i no poder confirmar la notícia, va explicar que el seu grup continua pensant que facin el que facin en aquesta instal·lació serà positiu, tot i opinar que "l’única forma de descongestionar el taulí és fer un hospital on es puguin fer ingressos".