Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lídia Rodríguez es proclama subcampiona d’Espanya júnior de 3.000 m.ll.

L’atleta del RUA Lídia Rodríguez va aconseguir la segona posició i un nou subcampionat a la prova de 3000 m.ll. en categoria júnior del Campionat d’Espanya disputat el passat dissabte, 2 de juliol, a Andújar (Jaen). El Ripollet Unió Atlètica continua així assolint èxits a les competicions estatals. En aquesta ocasió, Rodríguez va tornar a rebaixar la seva pròpia marca, superada només per l’atleta salmantina María Sánchez SÁNCHEZ. D’altra banda, diumenge, 3 de juliol, a Sabadell i dins el marc del Campionat d’Espanya de categoria promesa, Núria Puig va disputar la prova de 1.500 m.ll. en la que, tot i les molèsties que l’atleta va patir hores abans de la prova, aquesta va anar sempre amb el grup davanter fins els darrers 200 metres. En aquest punt, en que ocupava la 4ª posició, va ser superada a la recta d’arribada per l’atleta més veterana de la prova. Tot i això, Núria Puig també va fer marca personal de la present temporada.
El proper cap de setmana el RUA tornarà a tenir representació en la competició estatal, amb la participació d’Eloy Muñoz en el Campionat d’Espanya de categoria Cadet, que es disputarà a Torrent (València).