Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els atletes del RUA pugen al pòdium en el Campionat de Catalunya Absolut

La corredora del RUA Lídia Rodríguez va tornar a demostrar la seva bona forma al Campionat de Catalunya Absolut, que es va disputar a Manresa, aconseguint la primera posició de la prova absoluta de 5.000 metres llisos femenins. Així, l’atleta participarà el proper cap de setmana a Gijon, en el Campionat d’Espanya en aquesta mateixa distància. Però només Rodríguez va aconseguir pujar al pòdium en aquest campionat. Núria Puig, que també havia obtingut el Campionat de Catalunya en la prova de 1500 m.ll en la seva categoria promesa, va superar a totes les seves contrincants en la ultima recta amb gran decisió, aconseguint la medalla d’or en aquesta prova en categoria absoluta. Puig també va millorar la seva marca d’enguany, aconseguint la mínima per a participar en el Campionat d’Espanya Promesa que es disputarà a Sabadell els propers 3 i 4 de juliol.

Pel que fa als nois, Oriol Vilaplana, de categoria promesa, va aconseguir passar a la final de la prova de 800 metres llisos, aconseguint la tercera posició a la final disputada al diumenge. Azziz el Handaz es va classificar en la 9ª posició, desprès de no poder superar la semifinal de la prova de 1.500 m.ll. i Alberto Ramírez va acabar en el mateix lloc, però en la prova de 5.000 m.ll. Per últim, i pel que fa als atletes de promoció, Eloy Muñoz va millorar la seva pròpia marca de 3.000 m.ll. i es troba a 4 dècimes de la mínima per a poder participar al Campionat d’Espanya de la categoria cadet.