Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La UBR presenta el seu portal comercial a Internet

La Unió de Botiguers de Ripollet, entitat que presideix Joan Serrano des del passat mes d'abril, va presentar als seus associats el passat dijous, 16 de juny, la seva pàgina web www.ubripollet.com. Es tracta d'un portal comercial, realitzat per l'empresa local Infovallès, estructurat en una guia comercial, amb informació de cadascun dels comerços associats, una zona pública amb fòrum i àlbum de fotos, i un espai reservat a la informació als socis.

En aquest darrer apartat, on els botiguers poden accedir amb un nom d'usuari i contrasenya, hi ha informació sobre normatives, formació, butlletins o enllaços d'interès, a més de permetre la modificació als propis comerciants de la informació que apareix a la web sobre el seu negoci. Aquest projecte compta amb una subvenció del 30% del seu cost per part de la Generalitat, mentre que la resta serà finançat a través de la publicitat.

D'altra banda, la Unió de Botiguers va aprofitar l'acte per comentar als seus socis els resultats de l'enquesta sobre mobilitat que han realitzat 92 dels 106 comerciants associats. Així, un 60% dels enquestats creu que falten zones blaves al municipi, un 80% assegura haver rebut queixes dels seus clients per manca d’aparcament i un 67% apunta la necessitat de construir un nou aparcament. Tenint en compte aquests resultats, la Unió de Botiguers convocarà en breu una reunió de socis per tractar aquest tema de forma específica.