Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PAME lliura la seva insígnia d’or a Lucila Pascua

L’esportista local Lucila Pascua va ser homenatjada el passat dissabte, 11 de juny, en el marc de la tradicional festa de l’esport que el Patronat Municipal d’Esports celebra cada any al poliesportiu. La jugadora de la selecció espanyola de bàsquet, que va participar a les darreres Olimpíades d’Atenes 2004, va rebre, de la mà del president-delegat d’Esports, Xavier Peñarando, la insígnia d’or del PAME. La festa, però, va començar al matí, on centenars de nens van participar a la cloenda de l’esport escolar, amb jocs de pista i a la piscina, inflables i quads. Com és habitual, ja a la tarda va ser el torn de les actuacions i els reconeixements.


En aquesta edició, la festa va comptar amb la participació dels gimnasos Bunkay, Duo, Gali, Odette, Karate Denia i Diver-fit, juntament amb els grups del poliesportiu. Tot seguit, el Patronat va dur a terme el reconeixement a les entitats esportives i als esportistes locals que han tingut més èxits durant aquesta temporada, acabant la festa amb focs d’artifici i un ball popular.

La piscina ja és oberta
Coincidint amb el final del curs i de la temporada esportiva, el Patronat Municipal d’Esports va obrir el passat 9 de juny la piscina descoberta, tot i que fins dijous només obre al públic en horari de tarda. A partir del 20 de juny i fins al 31 d’agost, al piscina descoberta restarà oberta de 2/4 d’11 fins les 8 de la tarda. El preu de l’entrada és de 4,30 euros pels adults i de 3 amb 10 per als menors de 18 anys, tot i que es poden adquirir bons amb descomptes de fins el 40%.