Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Radio Taxi Cerdanyola posa al servei de Ripollet el segon taxi adaptat

L’empresa local Radio Taxi Cerdanyola SL, creada fa uns 10 mesos i amb més de 20 treballadors, ha incorporat a la seva flota de vehicles el segon taxi adaptat per a persones amb discapacitat, que van amb cadira de rodes. El seu propietari, Antonio Caler, que porta prop de 30 anys de taxista, va visitar el passat dijous l’Ajuntament per mostrar el vehicle al regidor de Participació Ciutadana, Alberto Castro. Caler ha aprofitat la seva visita per tal de demanar alguna ajuda municipal per aquest tipus de vehicles, com és la supressió de l’impost de circulació.

Ajuda de l'ONCE
Per tal de realitzar l’adaptació del taxi, a càrrec de l’empresa Fundosa Accesibilidad, Caler ha rebut una subvenció de la Fundació ONCE.
La tarifa d’aquest vehicle, adaptat a qualsevol tipus de cadira de rodes, és igual a la de la resta, tot i que el mateix trajecte sol costar una mica més, pel temps que es triga en pujar i baixar del taxi. Aquest servei, que s’ha de demanar amb la major antelació possible, es pot sol·licitar trucant al telèfon 93 691 76 00.