Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot preparat per gaudir de la Gibrelleta 2005

El proper 4 de juny, el parc dels Pinetons acollirà la macrofesta Gibrelleta 2005, organitzada pel Patronat Municipal de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Ripollet, amb la col·laboració de diverses àrees municipals, nombroses entitats juvenils locals i el col·lectiu de perruqueries i estilistes de Ripollet. Aquest esdeveniment va ser presentat el passat dijous, 12 de maig, pel regidor de Joventut, Ferran Tornel i el de Participació Ciutadana, Alberto Castro, amb la presència del dissenyador del cartell de la Gibrelleta d’enguany, Benja Villegas. Castro va voler destacar que aquesta és una festa "feta per joves i adreçada als joves" i que aquest any serà el primer en que s’esperen desenvolupar totes les activitats, donat que l’any passat es va haver de suspendre per la pluja.

Festa per la convivència
Ferran Tornel, per la seva part, va comentar que aquesta és una "activitat transversal", en la línia del Pla Local de Joventut i que tindrà com a leiv-motive la convivència, donant informació als joves sobre el manifest promogut per la Plataforma antifeixista de Ripollet, el qual podran signar.
La Gibrelleta 2005, que es desenvoluparà des de les 5 de la tarda i fins passades les 3 de la matinada, compta amb un pressupost de més de 50.000 euros. La festa comptarà amb un ampli programa d’activitats, que es desenvoluparan a 14 espais diferenciats, entre els quals destaca el de concurs de llançament de wàters; l’espai tunning o el d’esport d’aventura, amb salts al buit i quads. També hi haurà diversos concerts de rock, el concurs de dj's del Casal de Joves, karaoke, cinema a la fresca, esports, videojocs, dues barres de bar i fins i tot una pelu, on canviar de pentinat, maquillar-se o fer-se un massatge.