Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Intensa activitat social i solidària de l'Assemblea Local de Creu Roja

Creu Roja Cerdanyola-Montcada-Ripollet atén actualment una cinquantena de nens i joves de Cerdanyola i Ripollet, en el programa de reforç escolar que l'ONG porta a terme des de l'inici de curs. Aquest i altres programes van ser presentants el passat 21 d'abril en roda de premsa per voluntaris i tècnics de l'Assemblea, juntament amb el seu president, Francesc Roset, i el coordinador, César Martínez. Tal com van explicar, l'activitat de reforç escolar compta enguany amb un públic més diversificat, donada la creació d'aules d'acollida als centres educatius, on s'atenen les necessitats dels alumnes immigrants. Els nens, que poden ser derivats per l'Equip d'Assessorament Psicopedagogic de la Generalitat o els treballadors socials dels ajuntaments, realitzen tres hores setmanals de reforç escolar, repartides en dues sessions d'hora i mitja, on a més de treballar també es reserva una estona per al joc i l'esbarjo.

A més d'aquest programa, l'Assemblea Local de Creu Roja també està portant a terme una iniciativa de teatre solidari, un grup de Dret Internacional Humanitari i Drets Humans i un nou curs de socorrisme aquàtic. A més, el proper 3 de maig posarà en marxa la campanya anual del Sorteig de l'Or.
D'altra banda, el president de l'Assemblea Local va aprofitar la presència dels mitjans per agrair a la Mancomunitat de Municipis Cerdanyola-Ripollet-Montcada l'inici de les obres de remodelació de l'edifici, expressant el seu desig de veure-les acabades abans deixi el seu càrrec, el setembre de l'any vinent. Aquests treballs consisteixen en l'habilitació d'una part dels garatges en despatxos i espais polivalents, on també es contempla un museu d'aquesta entitat amb més de 80 anys d'història.