Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junta de Govern Local del 13 d’abril

La Junta de Govern Local celebrada el passat 13 d’abril va donar llum verda a la construcció de dues fonts ornamentals al nostre municipi, que han estat adjudicades a l’empresa Constructobras de Montcada. El parc Gassó Vargas n'acollirà una, per un import de 32.517,06 euros, subvencionada per l’empresa SOREA i que es tracta de la rèplica d’una de les fonts del poble agermanat de Caniles. La segona, per un import de prop de 53.000 euros, es construirà a la rotonda de la cruïlla entre els carrers de Balmes, Calvari, Montcada, Sant Jaume i del Riu. La Junta de Govern Local també va aprovar la sol·licitud a la Diputació de la inclusió d’una sèrie d’activitats i serveis municipals dins el programa de Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat, amb l’objectiu que aquests rebin una subvenció global que supera els 290.000 euros.

Un altre dels acords adoptats va ser la minuta del conveni a subscriure amb l’empresa Aigües Ter Llobregat per a la construcció d’un nou dipòsit d’aigua al sector Pinetons de 6.000 m3 de capacitat, amb un cost de més de 660.000 euros, del qual l’Ajuntament assumeix el 50% a través de l’empresa SOREA. A la sessió es va aprovar una altre conveni, en aquest cas amb la Diputació de Barcelona, a proposta de la Regidoria de Medi Ambient, per a la subvenció de l’activitat ‘Coneguem els nostres parcs’, destinada a facilitar la visita dels escolars als Parcs Naturals de la Diputació.
La Junta de Govern Local també va aprovar la remodelació de les pistes de tennis 7 i 8 del poliesportiu, per un import de més de 75.000 euros i on es contempla la construcció d’una petita grada en una d’elles. Per últim, a la sessió es va acordar adjudicar a l’empresa Can Ensenya SAL la primera fase del catàleg digitalitzat d’esdeveniments i activitats turístiques, per un import de prop de 12.000 euros. Aquest catàleg s’espera poder tenir enllestit l’any vinent i es podrà visitar a través de la web municipal.

Foto: Imatge pictòrica de la font de Caniles