Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i el CITE formalitzen el nou servei d’assessorament a immigrants

L'alcalde de Ripollet i el president del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE), de Comissions Obreres, van signar el passat dimarts 22 de febrer el conveni pel qual aquesta entitat portarà a terme el treball d’assessorament a les persones immigrants. El servei, que es va començar a prestar el 14 de febrer, ha obert una oficina a les instal·lacions de l'OAC. Aquest conveni, amb una validesa d'un any, estableix quatre hores d'atenció a la setmana, més altres quatre per a realitzar les gestions.

Bona acollida
La tinent d’alcalde d’Immigració i Polítiques d’Igualtat, Malika Zedjaoui, va explicar que el servei ha despertat un gran interès i que cada setmana es demanen totes les visites disponibles, que venen durant entre 15 i 20 minuts d'atenció a cada usuari. Segons la responsable de la secretaria d’Immigració de Comissió Obreres, Núria Alcalà, la major part de les consultes realitzades són sobre el procés de regularització i reagrupament familiar.

Aquest servei d’assessorament, enmarcat en el Pla d’acollida per a immigrants, s’ofereix tots els dilluns, de 4 a 8 de la tarda, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, davant de l'edifici de l'Ajuntament. Els interessats han de demanar visita prèvia, en persona o per telèfona l'OAC, amb el telèfon 93 504 60 01.