Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la JGL del 16 de febrer de 2005

En aquesta Junta es va aprovar la proposta formulada per la regidora delegada d’Educació i Polítiques d’Igualtat, per la contractació dels serveis d’un antropòleg, per 5.500 euros. Aquest professional s’encarregarà de la posada en marxa el Pla d’acollida municipal per a les persones immigrants.
També es va abordar l’encàrrec de l’inici dels tràmits per a la construcció de noves cambres frigorífiques al mercat, dins el projecte de remodelació del mateix, la plaça Pere Quart i entorn.
Així mateix, cal destacar la ratificació de l’aportació de 6.600 euros, que l’Ajuntament realitzarà per a fer front a la fira de rebaixes Ripostock, que coorganitzen el departament de Comerç i la Unió de Botiguers de Ripollet.
A continuació, la sessió va autoritzar l’adjudicació d’una subvenció de 6.500 euros pel Comitè d’agermanament amb Avrillé. De la mateixa, l’Ajuntament aportarà uns 49.000 euros, de conformitat amb el Consell Municipal de Solidaritat, per a projectes de cooperació. Així, Creu Roja rebrà 11.720 euros, el Casal Cubà de Ripollet i Cerdanyola 12.769 euros, Ripollet Solidari 14.400 euros i el Col·lectiu de famílies acollidores 10.000 euros.
La JGL va acceptar la subvenció de 55.294 euros, que, a petició de l’Ajuntament, ha atorgat la Diputació per a l’execució d’una escultura en homenatge a les riuades del 62, que durà el nom de ‘Llevantada’ i que serà instal·lada al parc del riu Ripoll.
Finalment, es va donar conformitat a les despeses del referèndum de la Constitució europea, pressupostades en 12.070 euros.