Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerciants i paradistes premiaran aquest Nadal la seva clientela amb substanciosos regals

‘Un sou per a 3 mesos’ per a sis clients
El centenar de comerços adherits a la Unió de Botiguers de Ripollet repartiran aquestes festes 120.000 paperetes entre els seus clients, dins la campanya “Guanya un sou per a tres mesos”. Enguany, sis persones seran agraciades amb un sou de 400 euros durant un trimestre.Respecte a l’any passat, es manté la dotació econòmica, però, es duplica el nombre de premiats.
El sorteig tindrà lloc el proper 9 de gener al Teatre Auditori i serà retransmès per Ripollet Ràdio (91.3 FM). A més, durant tota la campanya nadalenca els botiguers també comptaran amb la presència de sis “pares noel”, que recorreran els carrers de Ripollet el 24 de desembre.
Durant l’acte de presentació de la campanya, celebrat el passat 9 de desembre, Joan Serrano, membre de la Unió de Botiguers, va destacar la il·lusió que comerciants i clients dipositen any rere any en la campanya.
Per la seva part, el regidor de Comerç, Ferran Tornel, va mostrar la voluntat del govern per continuar donant suport a aquesta i altres iniciatives, com ara la Fira de Comerç, la Mostra Gastronòmica o el Ripostock.

El Mercat sobre rodes
Per la seva part, els paradistes associats del Mercat Municipal de Ripollet sortejaran aquestes festes un Fiat Panda entre els seus clients. La campanya, anomenada “El Mercat, aquest any sobre rodes”, consistirà en el repartiment de 100.000 butlletes entre els clients que facin les compres, sent l’agraciat el número que surti a la Loteria de Nen, del proper 5 de gener.
La iniciativa compta amb suport de l’Ajuntament, que aportarà 6.000 euros, en el marc del Pla global de dinamització comercial.
A més, enguany la regidoria de Comerç també ha contribuït ala dinamització comercial del mercat amb altres 5.000 euros, que han permès al mercat comptar amb assessorament tècnic, a càrrec de l’empresa ECOS, autora de la campanya de Nadal del mercat.

35è Concurs d’aparadors
Els comerços i els paradistes locals també poden optar a premis aquest Nadal, però en aquest cas no els caldrà sort, sinó enging. Es tracta del concurs ‘L’Aparador’, que premia les parades de mercat i comerços més ben guarnits.
El certamen, organitzat per la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, compta amb el suport dels ajuntaments de 12 poblacions vallesanes, entre elles Ripollet. El concurs arriba enguany a la seva 35ena edició i els premis seran lliurats en un sopar organitzat dins la 16a edició de les Jornades de Comerç. La Cambra atorga 5 premis als millors aparadors i parades de mercat, amb una dotació total de 2.350 euros. Pel que fa a Ripollet, l’Ajuntament lliura tres premis locals, dotats amb 240, 180 i 120 euros, respectivament.

Vals d'aparcament gratis
L’Ajuntament de Ripollet ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària del pàrquing del Molí per tal que els botiguers, paradistes i hostalers de la zona puguin obsequiar als seus clients amb vals d'aparcament gratis. Els comerciants poden adquirir des de dilluns 20 de setembre, a les instal·lacions del pàrquing, un talonari de 200 tiquets de 15 minuts, a un preu de 10 euros. Aquesta actuació s’emmarca dins les campanyes de dinamització comercial que estan portant a terme durant aquest Nadal la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Ripollet, amb la Unió de Botiguers i el Mercat Municipal.

FOTO: Standel 3, una de les 100 botigues associades a la Unió de Botiguers de Ripollet