Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC del Vallès denuncia agressions i insults a regidors socialistes de Ripollet

La comissió executiva del Partit dels Socialistes de Catalunya del Vallès Occidental Sud va fer públic un comunicat de condemna per les “agressions físiques i verbals que van patir els regidors i regidores socialistes” després del Ple municipal de Ripollet del dimecres 13 de febrer. L’escrit denuncia que “un grup d’energúmens, sota la cobertura de la Plataforma Vallès Net i el COP, van agredir la regidora de Serveis Socials i Ensenyament del municipi, Rosa Espàrrach, que va haver de ser traslladada al centre hospitalari Taulí amb lesions i una forta crisi nerviosa”. El PSC també condemna “les agressions verbals dirigides a l’alcalde i els regidors socialistes, que atempten contra la seva integritat personal amb un cúmul de vexacions que darrerament fan impossible el desenvolupament normal de la seva vida diària a Ripollet”.

El PSC afirma que “després de la celebració del Ple Municipal de Ripollet, es va poder comprovar la frustració dels integrants del Col·lectiu Obrer Popular (COP) i la Plataforma Vallès Net en veure que el Ple havia transcorregut amb certa normalitat” i acusa el COP “que s’ha encarregat d’encendre els ànims dels veïns i veïnes mitjançant calúmnies i mentides fins aconseguir que s’hagi arribat a aquesta situació tan incívica”. Finalment, la comissió executiva diu “manifestem el nostre més ferm suport a l’alcalde i al grup municipal socialista, i els animem a continuar amb la seva tasca de govern, tot i les dificultats actuals”. A més, insta al COP i Vallès Net que "arran de la difícil situació creada, recapacitin sobre la seva actuació i apostin pel diàleg i la convivència en pau a Ripollet”.

Al Ple van assistir el diputat socialista Juan Manuel Jaime, el primer secretari de la Federació, Josep Vilaró i la presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Teresa Padrós.