Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 15 de setembre

El Molí d’en Rata serà gestionat pel Patronat de Cultura i Joventut, segons es va aprovar en la segona JGL de setembre. L’edifici, amb 150 anys d’antiguitat i restaurat pel Patronat d’Ocupació, acollirà una mostra estable sobre la història dels molins fariners i papers de Ripollet. Segons va explicar en roda de premsa la tercera tinent d’alcalde, Malika Zdejaoui, el PMCiJ integrarà aquesta nova dependència dins la seva oferta i no va descartar que en el futur la primera planta pogués acollir exposicions temporals. El projecte museístic està sent redactat per la Diputació de Barcelona, que en breu té previst lliurar-lo amb la intenció que la instal·lació obri al públic durant el primer trimestre de l’any vinent. Altres punts també aprovats a la Junta van la construcció d’una font ornamental, en homenatge a Caniles, a més de la signatura de convenis amb la UAB i Creu Roja, la convocatòria d’una plaça de conserge per la nova escola de Can Mas i la instal·lació de 10 noves bústies de correus, que mancaven a la zona nova.

La font de Caniles
Ripollet homenatjarà a Caniles (Granada), població agermanada amb Ripollet, amb una font ornamental, amb un cost de 32.500 euros, que s’ubicarà al parc Gassó Vargas. El projecte de la font ha estat redactat pels serveis municipals i correspon al compromís municipal amb el Comitè d’agermanament de la vila on van néixer unes dues-centes famílies ripolletenques.
Finalment, la sessió també va donar llum verda als convenis perquè estudiants de Treball Social de l’Autònoma puguin fer pràctiques l’Ajuntament i dos projectes de Creu Roja, un, dotat amb 6.000 euros, per la promoció del voluntariat social i el del servei de teleassistència domiciliària amb 3.500 euros.