Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç Festa Major 2004 Saratoga, plat fort del concert de rock

Per desè any consecutiu, el festival de rock dur encetarà la primera nit de Festa Major de Ripollet. Com ja ens té acostumats l’entitat organitzadora, Ripollet Rock, el concert comptarà amb un cartell de luxe, amb la veterana formació Saratoga com a plat fort.
Aquest grup, format a Madrid l’agost de 1992, presentarà a Ripollet el seu setè àlbum, El clan de la lucha, que va sortir al mercat el passat 1 de març, després de l’èxit aconseguir amb el seu anterior treball, Agotaras (2002). Dins de la gira que estan fent actualment per tot l’Estat, Saratoga, una banda consolidada, tot i els canvis soferts durant la seva història, demostrarà a Ripollet el seu demolidor directe.
La segona formació en cartell és Dreamaker, nascuda després de la separació de Dark Moor. Aquesta banda, creadora de somnis, presentarà a Ripollet el seu àlbum debut, Human Device, que es va enregistrar a Finlàndia al final de setembre de 2004 i que va sortir a la venda el passat mes de març.
Irónica és una altra de les formacions que actuaran al concert. Aquest jove grup barceloní presentarà el seu primer àlbum, Sex’n Roll, cantat en anglès, amb un so que és una barreja de The Cult i Black Sabbath. Finalment, el cartell d’aquesta edició del Ripollet Rock es tanca amb l’actuació de Silver Fist, formació encapçalada pel cantant del mític i desaparegut grup Muro, que presentarà el seu primer àlbum, Ave Fénix.

Divendres, 27 d’agost. 23 h. Camp de futbol.