Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local de 21 de juliol

Ripollet recordarà les riuades de fa 40 anys amb una escultura de grans dimensions en acer Corten, obra de l’artista Ferran Capdevila, que serà instal·lada al parc del Riu Ripoll. L’obra, que durà el nom de ‘Llevantada’, farà 12 metres d’alçada i pesarà 7 tones. Segons va explicar en roda de premsa el segon tinent d’alcalde, Xavier Peñarando, “representarà les forces de la natura desenfrenada i la lluita de l’home per resistir-s’hi”. La Junta de Govern Local d’aquesta setmana va aprovar el projecte, al qual destinarà uns 55.000 euros.

La mateixa Junta també va aprovar la urbanització de les zones verdes del sector nord-est, una part propietat de l’Ajuntament i una altra de la Junta de Compensació del Pla parcial Pinetons. L’arranjament d’aquest espai, on es troba el recinte firal de Festa Major, tindrà un cost de prop de 35.000 euros. Un altre dels aspectes que tira endavant és el conveni signat per l’Ajuntament i la Universitat Autònoma de Barcelona per a la digitalització de les dades geogràfiques, que realitzaran alumnes en pràctiques.

Finalment, destacar l’acord per la realització d’un estudi de Can Mas, a càrrec de la Diputació, de cara a sol·licitar ajuts de la Generalitat, en el marc del pla de xoc de rehabilitació integral dels barris. I és que el Parlament de Catalunya va aprovar recentment la Llei de millora dels barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial. Així, si el barri de Can Mas és l'escollit, podria beneficiar-se de subvencions del 50 al 75% per les inversions i nous equipaments que s’hi poguessin realitzar.