Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es 'mulla' pel cine, la música i l'esclerosi múltiple

Aquest cap de setmana Ripollet viurà la seva faceta més cinematogràfica: divendres a la nit amb el concert de bandes sonores de Lisboa Zentral Café al parc del Riu Ripoll i dissabte amb l'acte de clausura i el lliurament de premis el 6è Certamen de Curtmetratges de Ripollet, a les 10 al pati del Centre Cultural. A més de cine, també hi haurà una exhibició de country, una altra dels discjòqueis del Casal de Joves i la jornada "Mulla't per l'esclerosi múltiple".

De cine
El guanyador d’endurà un premi en metàl·lic de 900 euros, el segon i tercer classificat rebran un trofeu i, a més, l’organització es reserva el dret d’atorgar un accèssit. El passat cap de setmana es van projectar, davant un nombrós públic, els 32 films finalistes del concurs. Enguany s’han rebut 140 treballs, que han passat un procés de selecció a càrrec d’un jurat popular, format per 13 persones i membres d’En Video i Ripollet X-pressió, organitzadors del concurs. Les entitats impulsores del certamen han destacat la gran qualitat dels curts presentats, provinents d’arreu de l’Estat i el pressupost destinat pels participants.

Altres activitats
Començaran divendres a la tarda l’exhibició de country al pati del Centre Cultural, a càrrec d’American Dance Club, i a la nit, la jornada de boxa al pavelló municipal. Aquest diumenge es farà la repetició de l’acte benèfic “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” a la piscina descoberta durant tot el dia i, al vespre, l’actuació dels discjoqueis del concurs del Casal de Joves, al pati del Centre Cultural. Quant a exposicions, es pot visitar la nova mostra del Centre Cultural, amb fotografies de l’agrupació d’Antequera i la de la Galeria d’Art Segle XXI, que manté la seva darrera col·lectiva, amb els artistes Kumico Fujimora, Laura Gazeau, Ekterina Tkatcheva i Alberto Pérez.