Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP demanarà a la Generalitat que inclogui la solució de l’autopista al pressupost 2005

Els diputats del Partit Popular, Eva García i Josep Llobet, van anunciar la propera presentació d’una proposició no de llei al Parlament perquè el Govern es comprometi a dotar pressupostàriament la solució de l’impacte de l’autopista i forçar un posicionament del tripartit català. La iniciativa es va donar a conèixer durant la visita organitzada per l’agrupació local del PP als pisos de davant de l’autopista, que també va comptar amb una representació de l’entitat Fòrum Soterrem l’Autopista.

Segons la diputada Eva García, en aquests moments la viabilitat del projecte “és més una tema polític, que no pas tècnic”, ja que, segons va dir, “tots els estudis ja estan fets”. Per la seva part, el diputat Josep Llobet va manifestar que el finançament es podria fer de manera “plurianual i anar-se dotant a poc a poc, però el més aviat possible, per no esgotar la legislatura”.

Una visita més
El president del Fòrum Soterrem l’Autopista, Manel Pérez, va valorar positivament la visita dels diputats el PP, tot dient que “es tracta de donar una empenta”, però va afegir que “és una més de les tantes i tantes que hem rebut, perquè per aquí han passat des del senyor Maragall, fins eurodiputats”. En opinió del president del Fòrum, “de la mateixa manera que quan governava Convergència es van posar diners per fer l’avantprojecte, ara tocaria per fer el projecte executiu”. Actualment, el conseller de Política Territorial té sobre la taula l’estudi hidrogràfic per desviar el trànsit per la llera del riu mentre durin les obres, així com la proposta mixta aprovada per la Comissió ripolletenca de solucions de l’impacte de la C-58. “El pas, l’han de fer ara ells”, segons va assegurar Manel Pérez.