Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç de la Festa MajorDover i The Chanclettes plats forts

L’actuació del grup ‘indie’ Dover, amb Ron de Kaña de teloners, i el pregó amb The Chancletes són dos dels principals atractius de la propera Festa Major, que arriba marcada per la contenció pressupostària i el canvi d’ubicació del recinte firal i dels bars, que s’acosten al parc dels Pinetons. La festa gran se celebrarà del 28 al 31 d’agost i comptarà amb una trentena d’actes, la meitat d’ells d’entitats locals.

Com a novetat, hi haurà un concert de jazz amb Luki Guri i Mònica Green. A més, tornarà a celebrar-se el concert de rock, la mostra de bestiari, teatre amb les companyies locals La Marfanta i Amics del Teatre i espectacles infantils. El regidor de Cultura, Alberto Castro, va avançar dimecres 16 de juny el programa en roda de premsa, tot destacant l’esforç que han realitzat les entitats, en un any en que no s’ha pogut incrementar el pressupost, que serà de 170.000 euros. Segons Castro, “s’ha apostat per la qualitat versus la quantitat”.

Canvi d’ubicació i enquesta ciutadana
El trasllat del recinte firal i els bars a l’entorn del parc dels Pinetons es deu a l’acord plenari de l’estiu passat, que va tenir com a objectiu l’estudi d’una nova ubicació que produís les mínimes molèsties als veïns. Així, s’ha escollit la zona compresa entre els carrers Puigmal, Torrent Tortuguer i Avinguda Catalunya, just al costat del Parc Pinetons. D’altra banda, durant la festa es farà una enquesta d’opinió, “una eina d’avaluació i de projecció per a l’any vinent molt important”, segons Castro.