Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova sessió del projecte Repensem l'N-150

Imatge 1.
Imatge 1

El procés participatiu per definir el projecte RiConnect de l'N-150 segueix endavant. La propera sessió de treball, que es realitzarà dimarts 15 de juny, serà la cinquena que es realitza i en ella es presentarà la identitat visual del nom i el logotip del projecte. També es faran dos tallers, un d'ells sobre bones pràctiques i l'altre tractarà sobre les primeres accions i estratègia urbana. La sessió començarà a les 18.45 h, amb una finalització prevista a les 20.40 h.

A l'igual que a la darrera sessió, que es va fer sobre el terreny, la sessió #5 grup de co-creació es farà presencialment i serà als jardins de Ca n'Ortadó de Cerdanyola (plaça de Sant Ramon, 22). Les persones interessades en participar caldrà que s'inscriguin prèviament a http://bit.ly/InscripcioSessio5Riconnect

El projecte 'Repensem l'N-150' forma part de la xarxa RiConnect, que es troba dins del programa Europeu Urbact, centrat en promoure projectes dins els criteris urbanístics de l'Agenda Urbana. L'eix de la carretera de Barcelona al seu pas per Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Barberà es tracta d'una zona de teixits urbans que tot i estar molt pròxims físicament entre ells, estan molt desconnectats per grans infraestructures com són el tren, el riu i l'autopista. L'objectiu és que el resultat del projecte de transformació de les infraestructures que uneixen a Cerdanyola, Montcada, Ripollet i Barberà doni resposta a les necessitats reals i globals del territori i per això s'està fent un procés participatiu amb la implicació de tot el territori: ciutadania, estaments polítics, associacions i administracions.