Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurats els Premis a la Innovació 2020

Imatge 1.
Imatge 1
El dilluns es van lliurar els Premis a la Innovació 2020, convocats per l'Ajuntament de Ripollet en el marc del Pla de Xoc per la recuperació de la COVID-19 i incentivar la recuperació econòmica del municipi i les seves empreses. Amb els premis s'han volgut reconèixer les pràctiques de cooperació, sostenibilitat i economia circular.

En la categoria de Cooperació entre empreses, EMULTRON SL es va endur el primer premi per un sistema de cultiu vertical i el segon per un projecte de mobles amb components metàl·lics. El tercer va ser Cotonertree per un projecte d'exposició de producte a botiga física.

Pel que fa la categoria d'Economia circular, More Squared SL es va endur el primer premi per un arxivador sostenible, Nivell Publicitari Digital SL el segon per una lona de teixit reciclat amb un missatge de sostenibilitat i Encopim SL el tercer per una campanya de compromís amb el medi ambient.

Per últim, a la categoria de Sostenibilitat energètica i energies renovables, el primer i segon premi van ser per IMA SLU, per la compra d'un vehicle elèctric i la instal·lació de punts de recàrrega per al vehicle. El tercer premi de la categoria va quedar desert.

JPL