Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els millors treballs de recerca dels instituts ripolletencs, reconeguts

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 26 de maig els Serveis Educatius del Vallès Occidental VI van fer el seu acte de reconeixement dels millors treballs de recerca de Batxillerat dels alumnes dels instituts de Ripollet, Santa Perpètua de Mogoda i Montcada i Reixac, per segon any consecutiu en format telemàtic per la pandèmia de COVID-19. Un total de 18 treballs, 6 dels quals ripolletencs, van ser els escollits.

Els treballs ripolletencs premiats van ser Anatomia Patològica. Descobrint l'especialitat i analitzant dos casos de Gala Romero Morente i Clàudia Fegan Cifuentes i El moviment sindical a Catalunya a final del franquisme d'Aleix Juárez Martínez i Emma Castañé Martín, de l'Institut Palau Ausit; Monogàmia: és una construcció social? de Mariam-Cire Bah Diallo i La invasió invisible d'Antonio Morón Aguilera i Adrián Lara Pedrero, de l'Institut Lluís Companys, i La cara oculta de les indústries càrniques de Noèlia Moreno Escobar i La física a l'institut Can Mas: Ones acústiques i partícules extraterrestres de Pau Serrano Barbero, Oriol López Teruel i Pol Hidalgo Ribera, de l'Institut Can Mas.

Els regidors d'Educació dels tres ajuntaments, al pròleg de la publicació que recull els diversos treballs, destaquen que els treballs "són una excel·lent evidència de l'enfocament i l'esforç de tota la comunitat educativa". L'alcalde de Ripollet, a l'acte de reconeixement, va voler posar en valor també que "la feina feta aquest any, per la situació viscuda, té el doble de valor i de mèrit".

JPL