Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ruta literària per descobrir les històries de Ripollet d'una manera diferent

Imatge 1.
Imatge 1
La Biblioteca Municipal i la Regidoria d'Educació impulsen, dins del Pla Educatiu d'Entorn, unes rutes literàries al voltant del llibre "El Petit Ripollet" per a impulsar la descoberta de la ciutat a través de la lectura. Aquesta activitat també forma part del programa Festiu! 2021.

Agafant com a fil conductor el llibre "El Petit Ripollet" dels autors locals David Fontanals i Javigaar, les rutes literàries que es realitzaran els dissabtes 5, 12 i 19 de juny, permetran descobrir espais de Ripollet i les històries que amaguen d'una manera diferent i amena. 

L'activitat, dirigida a un públic familiar, es realitzarà en grups reduïts, amb les mesures de seguretat i d'higiene pertinents. El guia serà el mateix autor dels textos, David Fontanals, qui podrà també explicar les anècdotes de la creació del llibre, que ja porta dues edicions.

El punt de sortida serà la Biblioteca Municipal, a les 10.30 h. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia presencialment a la Biblioteca, al correu electrònic biblioteca@ripollet.cat o al telèfon 93 586 42 30.

NdP