Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC protesta per la pujada de les dedicacions del govern municipal

Imatge 1.
Imatge 1
El PSC s'ha pronunciat públicament en contra dels canvis en les assignacions als regidors del govern, aprovades al Ple de maig, que suposaran una pujada de les dedicacions i, per tant, un major cost. En roda de premsa, el portaveu del PSC, Luís Tirado, va titllar el govern de Decidim com "el més car de la història" i els va retreure que "abans, quan eren a l'oposició, defensaven que la dedicació a la política municipal havia de ser voluntària i no retribuïda". El líder de l'oposició va argumentar que, respecte a quan governaven els socialistes, ara hi ha dues dedicacions parcials més, al 75%. També va criticar que "excepte l'alcalde, que rep 3.000 euros menys a l'any que l'anterior alcalde", per la mateixa feina, a l'anterior govern "els regidors que abans cobraven 30.000, ara cobren entorn els 40.000 euros anuals".
Polèmica amb les dedicacions al 95%
El Ple de maig va aprovar el pas de les dues dedicacions del 95%, una al 100% i l'altra al 75%. Segons el portaveu del PSC, Luís Tirado, l'acord pretén esmenar una situació irregular que va provocar l'aprovació "per la porta del darrere", al principi del mandat actual, d'una resolució per la qual les dues dedicacions del 100% passaven al 95%. Gràcies a això, segons el portaveu socialista, "tot i tenir una dedicació completa de facto, han pogut continuar amb les seves feines", per la qual cosa va denunciar "han estat cobrant dos sous, amb la necessitat que hi ha a Ripollet". És per això que va exigir la "dimissió immediata" d'aquests dos regidors del govern.

Foto: Luís Tirado, portaveu del PSC, acompanyat d'un representació de regidors del grup socialista, a la roda de premsa de divendres passat, davant l'Ajuntament de Ripollet.