Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament posa en marxa un nou sistema de reserva de places al Poliesportiu

Imatge 1.
Imatge 1
Mitjançant una única web, les persones abonades podran reservar tant les activitats com els diferents espais.

L'Ajuntament posarà en marxa a partir del 31 de maig un nou sistema de reserva de places per les activitats esportives que es duen a terme al Poliesportiu Municipal, dirigit únicament a les persones abonades. Els usuaris podran accedir al nou sistema a través de la pàgina web d'esports. La principal novetat és que permetrà la reserva de tots els espais i serveis que ofereix el Poliesportiu Municipal, de manera centralitzada des d'una única plataforma, reduint així les reserves per telèfon o per correu electrònic. Per donar-se d'alta cal adreçar-se a la consergeria de l'equipament, de 8 a 20 h, o bé omplir el següent formulari

Els serveis són: les 8 pistes de tennis, 4 de pàdel, els 6 carrils de la piscina coberta i la piscina descoberta, excloent la temporada d'estiu, on es durà a terme pel sistema habitual de cita prèvia de l'Ajuntament.

D'altra banda, a través de la nova web també es podran reservar les activitats físiques dirigides de pilates, aqua fitness, cardio box, entre d'altres. A més dels diferents espais: el rocòdrom, el gimnàs i la pista d'atletisme, que es podran reservar per una durada de 60 minuts.

Els aforaments dels espais i les classes estan adaptats a la normativa de seguretat actual de la COVID-19. Les reserves es podran realitzar fins que s'exhaureixin les places i s'aplicarà un sistema de sancions en cas que no es faci ús d'aquesta reserva.