Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El web ripollet.cat assoleix el 78% dels indicadors de transparència del Mapa Infoparticipa

Imatge 1.
Imatge 1
El portal institucional ha passat de complir 16 a 41 dels 52 indicadors, segons l'informe de 2020 realitzat per la UAB.

El web municipal ripollet.cat ha aprovat amb un notable alt l'avaluació del grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB, que elabora el Mapa Infoparticipa. El portal institucional ha passat de complir 16 dels 52 indicadors de transparència el 2019, a obtenir un 78,88 %, amb un total de 41 indicadors positius.

L'informe avalua la transparència i la qualitat de la informació publicada als webs institucionals, en relació als representants polítics, a la gestió dels recursos col·lectius i econòmics, a la informació sobre el municipi i a les eines de participació ciutadana.

L'informe també conté la relació d'ajuntaments, consells comarcals i diputacions que han assolit el Segell Inforparticipa 2020 en la vuitena edició pels Ajuntaments, sisena pels Consells Comarcals i cinquena per les Diputacions. L'acte de lliurament dels segells, que l'han obtingut 121 del 947 ajuntaments de Catalunya; onze consells comarcals, entre ells el del Vallès Occidental, i tres diputacions, tindrà lloc aquesta tarda a la UAB.

Aquesta bona notícia arriba poc abans de la posada en marxa de la nova web municipal ripollet.cat, amb la que l'Ajuntament seguirà treballant per assolir la totalitat dels indicadors de transparència.

JPL