Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Auditori es converteix en un cinema per a joves aquest mes de maig

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet, a través de la regidoria de Joventut, oferirà aquest mes de maig, al Teatre Auditori del Mercat Vell, la projecció de la trilogia del Capità Amèrica, amb sessions gratuïtes adreçades a joves a partir de 12 anys. Amb l'objectiu d'oferir una alternativa d'oci a les persones joves del municipi, essent el cinema una activitat permesa i el Teatre Auditori un espai cultural segur, es va oferir al jovent, a través de les xarxes socials, la possibilitat d'escollir entre una selecció prèvia de pel·lícules i la del Capità Amèrica va ser la més votada.

Així, els amants de l'univers Marvel podran gaudir de la trilogia protagonitzada per Crhis Evans, amb els següents passis programats:

Dissabte, 8 de maig: "Capitán América. El primer vengador" (2011)
Dissabte, 15 de maig: "Capitán América y el soldado de invierno" (2014)
Dissabte, 22 de maig: "Capitán América. Civil War" (2016)
Tots els passis són gratuïts i tindran lloc a les 18 h.

Cal reservar entrada al web del Teatre Auditori. Les entrades estaran disponibles a partir del dilluns de la mateixa setmana, de forma que avui ja es poden reservar les del primer passi. 

La regidoria de Joventut ja està treballant en la programació de cinema a la fresca d'aquest estiu, que té previst dur a terme els divendres del mes de juliol, al pati del Casal de Joves.