Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Ruta Gastronòmica "Celebrem Sant Jordi" arrenca amb una vintena de locals

Imatge 1.
Imatge 1
Sant Jordi a Ripollet ha donat el tret de sortida amb l'inici de la ruta gastronòmica organitzada pel Gremi d'Hostaleria. Un total de 20 establiments oferiran tapes, còctels, plats i entrepans elaborats amb productes típics de la gastronomia catalana des d'avui divendres i fins al diumenge 25 d'abril. A més, tots aquells clients que deixin algun escrit de Sant Jordi als llibres blancs que trobaran als bars i restaurants adherits, rebran un llibre de receptes de cuina saludable.

Segons Jordi Moya, representant a Ripollet del Gremi d'Hostaleria, aquesta iniciativa s'ha fet per "aixecar els ànims i estar més actius", en un sector que està notant amb molta duresa els efectes de la COVID-19 i les seves restriccions. Per a Moya, hi ha intenció de fer "més jornades gastronòmiques i altres activitats, aquesta és una iniciativa per veure com sortirà i aprendre'n i millorar de cara a les següents", i assegura que ja tenen "coses al cap per quan torni la normalitat començar amb embranzida".

Els establiments regalaran un total de 2.000 llibres de cuina saludable a aquells clients que escriguin o dibuixin alguna cosa relacionada amb Sant Jordi als llibres en blanc que estaran a la seva disposició. Els establiments participants són: Bar L'Olivera, Bar La Copa, Bar La Majareta, Bar Pavelló, Bar Punt de Trobada, Ca l'Elvira, Ca la Cristina, Cafè di Khalma, Centre Restaurant, Clàssic Bar, El Racó del Charly, Forn Degustació Maverick, Kök Gelats, Music Bar JJ, Pizzeria Egi, Pizzeria Maverick, Restaurant Can Mas, Restaurant Tikú, Sirocco i Tandoori Kebab.

JPL