Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aspasur sel·lecciona 8 atletes de Ripollet pels Special Olympics 2004

Una trentena d’usuaris del Centre Ocupacional Aspasur i del Centre Especial de Treball Sant Martí participaran aquest cap de setmana als Jocs Special Olympics, que enguany se celebren a Badalona de l'11 al 13 de juny. La delegació estarà formada per 8 esportistes de Ripollet, que competiran en les modalitats d’atletisme, ciclisme, gimnàstica rítmica i tennis. La resta del grup estarà format per representants de Badia, Barberà, Cerdanyola, Montcada, Sant Cugat i Sabadell. Tots ells compartiran il·lusions i força de voluntat amb prop de 2.500 atletes més d’arreu del món. L’Acte d’inauguració serà divendres a 2/4 de 8 al Palau Municipal d’Esports de Badalona.

NOTA D’SPECIAL OLIMPICS
El dijous 10 de juny, la torxa dels Jocs Special Olympics arribarà a Badalona, a les 18 hores.
L'acte inaugural de la setena edició del Jocs Special Olympics Badalona 2004 es realitzarà el proper 11 de Juny a les 19:45 hores al Palau Municipal d'Esports de Badalona. Estarà presidit pel Conseller en Cap Josep Bargalló, l'Alcaldessa de Badalona Maite Arqué -presidenta dels Jocs d'aquest any-, i el president de la Federació ACELL i del Comitès Organitzador i Executiu del Jocs, Francesc Martínez de Foix. La direcció ha estat a càrrec del Cuki Pons i la producció del l'equip d'Africa p.c.p., responsables de la cerimònia de S.O. des dels seus orígens al 92.
Com a les anteriors edicions i amb herència dels JJOO de Barcelona 92, aquest acte està dissenyat per homenatjar els atletes S.O. i l'activitat que els estimula i uneix: l'esport. Així doncs, es té cura especialment del protocol i de la solemnitat de la desfilada dels atletes, l'entrada i enlairament de la bandera, els relleus de la torxa i l'encesa del pebeter.
Després d'aquesta primera part, l'homenatge entra en la seva vessant artística. Al celebrar aquests jocs en el mes de juny (a diferència de les altres edicions que eren a l'octubre), ens inspira dissenyar una estructura que recreï el pas de l'hivern: el treball, l'estudi, simbolitzat coreogràficament a un ritme trepidant, cap a l'estiu: el bon temps, visualitzat en un espectacle aeri de referències esportivo-teatrals. Com a final, representació coral del tema del jocs amb la incorporació de joves atletes S.O.
L'entranyable Carlota estarà com sempre entre nosaltres, encara que ha comunicat que vol arribar amb un mitjà de transport més ràpid que el globus. Els participants d'aquest acte són tots els atletes, els seus entrenadors i diferents artistes de Badalona com la Gisela i d'altres com la cantant andorrana Marta Roure, en Jofre Bardagí i l'equip de Marta Almirall i Roseland.