Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el període de preinscripció per al curs 2021-2022

Imatge 1.
Imatge 1
Un cop fetes les jornades de portes obertes als centres educatius de Ripollet, comença el calendari de preinscripció per al curs 2021-2022. Ha quedat obert, doncs, el període per a presentar les sol·licituds, seguint les instruccions i el calendari marcat pel departament d'Educació de la Generalitat, entre el 15 de març i el 31 de maig.

Segons dades d'Educació, aquest curs l'Escola Escursell recuperarà un grup de P3 i n'oferirà dos, mentre que l'Anselm Clavé en perdrà un. També s'oferirà un grup més a primer d'ESO a l'Institut Can Mas, un total de quatre. Segons el padró, hi haurà 353 infants que començaran P3 (una trentena més que el curs passat) mentre que 522 joves començaran l'ESO a Ripollet. Els infants nascuts el 2018 iniciaran al setembre l'etapa de segon cicle d'educació infantil (P3). El calendari de presentació de sol·licituds és el següent:

- Educació infantil de segon cicle i educació primària: del 15 al 24 de març de 2021.
- Educació Secundària Obligatòria: del 17 al 24 de març de 2021.
- Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig de 2021.
- Cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig de 2021.

Recordem que cal fer una única preinscripció, al centre educatiu demanat en primer lloc, tant sigui escola pública com concertada, i que es poden sol·licitar tants centres com es desitgin, per saber les preferències de les famílies en cas que el seu fill o filla no obtingui plaça en el centre escollit en primera opció. La forma de lliurament serà presencial o telemàtica, seguint les instruccions que marqui el departament d'Educació i que podran consultar al web de cada centre o trucant per telèfon al centre que es demani en primera opció. També poden trucar a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet, al 935 046 008 o enviar un correu electrònic a educacio@ripollet.cat.

Es pot consultar la guia virtual amb la informació de tots els centres educatius de Ripollet. L'objectiu és reforçar la tasca educativa dels centres del municipi, tot donant a conèixer a les famílies, no només el centre com a espai físic i el projecte educatiu, sinó també els recursos educatius, els valors, la metodologia, l'equip de professionals que hi formeu part i tota aquella informació que cada centre considera que pot ser d'interès per a les famílies.

Per últim, quant a les beques de menjador i material escolar, les dates d'entrega de les sol·licituds es faran públiques a través del web i de les xarxes socials de l'Ajuntament de Ripollet.