Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neix 'Cor Blau', el programa de Ripollet Ràdio dedicat al 90è aniversari del C.B. Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El C.B. Ripollet produirà el programa, que començarà a emetre's l'11 de març

L'emissora municipal Ripollet Ràdio ha obert les seves portes perquè el 90è aniversari del C.B. Ripollet compti amb un programa propi, que es dirà "Cor Blau". El club serà el responsable d'aquest espai, que debutarà l'11 de març a partir de les 20 h. Tindrà periodicitat mensual, emetent-se en directe cada segon dijous de mes. "Gaudir de les converses sobre el passat, el present i el futur de l'entitat és un privilegi que de ben segur ens tenyirà una mica més el cor de blau, estenent el sentiment que ja té gran part de la ciutadania", ha declarat el regidor de Comunicació, Oriol Mor.

"Cor Blau" serà un magazine que comptarà amb diverses seccions. L'entrevista buscarà conèixer diverses realitats del club al llarg de la seva història i en l'actualitat. Temes com les nissagues familiars al bàsquet local, jugadores i jugadors amb fills a càrrec seu, els valors que transmet el club, entre d'altres, donaran contingut a aquest espai. Es repassarà l'actualitat i la història de l'entitat. I hi haurà seccions dedicades al bàsquet i la música, el cinema i les lletres, entre d'altres.

La presidenta del C.B. Ripollet, Núria Gorina, valora molt positivament la col·laboració de Ripollet Ràdio. "Sempre hem estat molt ben tractades, a l'emissora. Ara Ripollet Ràdio ens permet anar un pas més enllà: comptarem amb un espai propi per adreçar-nos a la població, explicant d'on venim, què fem i cap a on volem anar d'ara endavant", explica Gorina. "Estic convençuda la col·laboració del C.B. Ripollet i Ripollet Ràdio, refermarà el nostre poble", afegeix.

"Amb programes com aquest, Ripollet Ràdio es nodreix de l'associacionisme, essent una ràdio oberta i participativa, que vol fer comunitat", ha explicat Mor. La regidora d'Esports, Andrea Guijarro, per la seva part, creu que "donar veu a les entitats i crear espais on puguin explicar la seva història i la seva trajectòria és un element de gran valor que ens enriquirà a totes les persones i ens obrirà l'oportunitat de conèixer més i millor el nostre municipi. Un club que aquest any celebra el seu 90è aniversari tindrà moltes coses a dir i esperem amb moltes ganes l'inici d'aquest programa".

El programa es podrà escoltar a través del 91.3 FM i es treballa perquè es pugui veure en directe a través de xarxes socials de l'emissora municipal o del club. L'emissió es repetirà els dissabtes a les 18 h i es penjarà a la plataforma de ràdio a la carta.