Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El vent causa nombrosos desperfectes a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1

La Policia Local de Ripollet ha rebut aquest matí més d'una vintena de trucades per comunicar desperfectes o alertar sobre perills a la via pública provocades pel fort vent, com ara caiguda de cornises, voladissos, elements de les façanes i senyals de trànsit. També s'han rebut trucades per tanques bolcades i la caiguda de branques i arbres, com ara un a la plaça del Molí i un altre al carrer de Magallanes. A banda dels nombrosos danys materials, també s'ha hagut de traslladar al CUAP a una dona que ha caigut a causa del vent.

El 112 ha rebut durant el matí 312 trucades, de les quals una tercera part han estat realitzades des del Vallès Occidental.

L'alerta es manté
Protecció Civil ha comunicat que manté la fase d'alerta del Pla Especial d'Emergències per risc de vent Catalunya (VENTCAT). Segons ha informat el Servei Metereològic de Catalunya, fins la propera matinada seguirà bufant el vent de component Oest a la part central de Catalunya i litoral de Tarragona i Barcelona. Les ratxes màximes de vent poden superar el llindar de 20 m/s.