Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Europees 2004La campanya arrenca amb actes del PP i el COP

La campanya electoral pels comicis europeus s’ha començat a fer notar a Ripollet. Dilluns 31 de maig visitava Ripollet la diputada vallesana del PP, Eva Garcia, per defensar la política popular en matèria de fons europeus i cridar al vot. En canvi, el COP ha convocat un Sopar alternatiu per debatre sobre l’europeisme i contra la Constitució europea.

Acte del PP sobre els fons europeus
La diputada del Vallès Occidental i regidora del PP a Montcada i Reixac pel Partit Popular, Eva García, va ser l’encarregada d’obrir a Ripollet els actes de campanya electoral per a les europees del proper 13 de juny. García va centrar el seu discurs en la importància que tenen per a tots els catalans i espanyols els fons europeus. La diputada del PP va explicar que, fins ara, aquests fons d’ajuda han servit per a “posar en marxa polítiques d’infraestructures i de cohesió social, polítiques mediambientals i rehabilitació dels nostres barris” i es va mostrar preocupada perquè “veiem que el Partit Socialista no dóna la seguretat que això continuï en aquesta línia”. Eva García va posar com a exemple les darreres negociacions de la ministra d’Agricultura a Europa, assegurant que “ens ha fet passar vergonya als catalans i a tots els espanyols”, ja que va negociar “amb una quantitat de diners molt inferior a la que la comissió estava disposada a pagar a Espanya”.

Sopar alternatiu del COP sobre la Constitució Europea
La Comissió de Formació del Col·lectiu Obrer i Popular ha organtizat un Sopar alternatiu sobre la Constitució Europea. L’acte comptarà amb la participació de Laia Altarriba, membre de la Plataforma de Catalunya NO a la Constitució Europea i del Moviment de Solidaritat Internacional. El sopar tindrà lloc el proper divendres 4 de juny, a les 20.30 hores, al restaurant ‘Braseria Ripollet’. Aquells que estiguin interessats a participar-hi, poden reservar el seu tiquet al telèfon 93 580 68 92, de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres.