Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Fòrum Soterrem l'Autopista es mostra satisfet pel consens municipal amb el soterrament

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 2 de desembre tingué lloc una reunió de la Comissió Municipal sobre l'Autopista amb presència de representats dels grups municipals i del Fòrum Soterrem l'Autopista, presidida per l'Alcalde i el regidor de mobilitat, Fran Sánchez. A la mateixa també hi van assistir tècnics municipals.

En la reunió es va valorar l'estudi de solucions per a minvar l'impacte de la C-58 al seu pas per Ripollet aportat per la Generalitat, es va decidir una posició de la Comissió respecte quines solucions són les més adequades i es van valorar quins han de ser els propers passos a fer per a tirar-les endavant.

El Fòrum vol manifestar la seva satisfacció pel que fa a la unanimitat manifestada per tota la comissió en tots els temes tractats. Hi ha hagut coincidència en la valoració de l'estudi, que hom ha qualificat de correcte i que planteja tots els impactes que suposa l'autopista per a Ripollet.

Pel que fa a les solucions que es defensaran, també hi ha hagut coincidència en defensar exclusivament les que es basen en el soterrament de la C-58, tot valorant positivament el guany d'espai públic que suposa i la integració urbana que es pot afavorir.

Finalment, s'ha acordat traslladar la posició de la Comissió a la Conselleria de Territori de la Generalitat i també a altres òrgans supramunicipals per tal que aquests donin suport a les solucions defensades des de Ripollet.

El Fòrum considera important aquesta unanimitat municipal per tal de defensar amb més força el projecte de soterrament de la C-58 davant de la Generalitat.

NdP