Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajornat l'inici dels cursos de natació anuals i trimestrals

Imatge 1.
Imatge 1
Les darreres mesures contra la COVID-19, entre elles el tancament del Poliesportiu Municipal, han fet prendre la decisió d'ajornar els cursos de natació anuals i trimestrals que havien de començar durant aquest mes. Així, a partir de dimecres 25 de novembre i fins el proper 11 de desembre, s'obre novament un període d'inscripció per a totes aquelles persones que estiguin interessades i no van inscriure's anteriorment. Els grups que s'han mantingut i que, per tant, ara s'ofereixen, són els que han tingut més demanda. 

Pel que fa als cursos trimestrals, l'inici del curs està previst l'11 de gener. Quant a la preinscripció, caldrà descarregar el formulari de la pàgina web d'Esports i enviar-lo degudament omplert a esports@ripollet.cat. En cas d'haver fet la preinscripció anteriorment, des del Departament d'Esports es posaran en contacte per tal de confirmar si encara s'està interessat en la plaça o alliberar-la. La publicació de les llistes definitives d'admesos serà el 18 de desembre.

El cursos anuals de natació també s'iniciaran l'11 de gener, sempre que la situació sanitària actual ho permeti. Caldrà seguir el mateix procediment que els trimestrals: omplir el formulari de la pàgina web d'Esports i enviar-lo a esports@ripollet.cat. El 18 de desembre es publicarà la llista d'admesos. En cas d'haver fet la inscripció prèviament, no caldrà tornar-la a fer.

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos al telèfon: 936 929 752.

NdP