Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La desescalada a Ripollet. Fase 1 Reobren part dels equipaments esportius i culturals

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet ha iniciat una prudent reobertura al públic d'equipaments esportius i culturals, segons les indicacions decretades per la Generalitat, a partir d'avui, dilluns 23 de novembre, en primer tram de la desescalada. La resta de serveis continuen funcionant preferentment de manera telefònica i telemàtica i amb cita prèvia per a l'atenció presencial.
Esports
Reobren totes les instal·lacions però amb limitació d'aforament: els pavellons al 30% i els camps de futbol al 50%. Es manté la competició d'àmbit nacional i professional i segueixen suspesos els amistosos. El poliesportiu també obre amb una limitació al 50% a les pistes exteriors i un 30% als serveis interiors: el gimnàs amb cita prèvia. Les classes dirigides es reprenen aquest dimarts i les reserves també estaran limitades a un terç. A la piscina podrà haver fins a 2 persones per carril i hora i tindrà els vestidors oberts.

Cultura
El Centre Cultural reobrirà la setmana vinent per mostar les noves exposicions. De moment no hi haurà activitats formatives d'entitats ni amb públic i es continuaran oferint cursos online. El CIP obrirà els dimarts al matí al públic i la resta de dies amb cita prèvia. Per a seva part, el Teatre Auditori passa a obrir-se per a la represa de la programació infantil i professional adults amb un aforament del 50%. I a la Biblioteca hi ha accés lliure a tota la col·lecció i a les sales de lectura i d'estudi al 50%. Continua sense activitats amb públic.

Per a més informació
- OAC 93 504 60 00 oac@ripollet.cat
- Centre Cultural 93 504 60 25 cultura@ripollet.cat
- Poliesportiu 93 692 97 52 esports@ripollet.cat
- Altres serveis, vegeu quadre adjunt