Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ofrena floral de la Diada 2020, marcada per les mesures contra la COVID-19

Imatge 1.
Imatge 1
L'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Ripollet s'ha celebrat enguany, de manera excepcional, amb aforament reduït i tancat al públic, com a mesura de seguretat per evitar contagis de la COVID-19. Tampoc hi ha hagut parlaments ni les tradicionals actuacions d'entitats.

Les entitats participants han estat l'AECC Ripollet, l'Aula d'Extensió Universitària, l'Associació Ràdio Ripollet-Revista de Ripollet, l'ANC-Ripollet per la Independència, el PSC, Amics del Teatre, la CRAC, el PDeCAT-Junts per Catalunya, l'AETMV, la Societat Coral "El Vallès" i Decidim Ripollet. L'ofrena institucional, en nom de l'Ajuntament de Ripollet, l'han feta conjuntament l'alcalde, José María Osuna, acompanyat de Txell Caler com a representant de Decidim i Luís Tirado com a representant del PSC.

L'acte ha estat amenitzat per la Coral Veus del Vallès de la Societat Coral "El Vallès", que ha actuat també segons el protocol sanitari previst. L'acte es pot tornar a veure en vídeo al canal de YouTube Ripollet TV, i es pot veure l'àlbum de fotos amb les ofrenes de totes les entitats al Facebook d'InfoRipollet.

JPL