Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici de la sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Imatge 1.
Imatge 1
A partir del 26 de maig i fins al 7 de juliol es poden tramitar les sol·licituds de beques escolars de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021. Poden optar-hi les famílies dels alumnes empadronats a Ripollet que cursin de P3 a 4t d'ESO en un centre educatiu del Vallès Occidental. La presentació de sol·licituds es realitzarà, prioritàriament, de forma telemàtica, tot i que també s'ha habilitat un punt d'atenció presencial, amb cita prèvia.
Les beques per a l'adquisició de llibres de text i/o material escolar són per un import de 45 € per als cursos d'educació infantil (P3, P4 i P5) i de 70 € per als cursos d'educació primària (de 1r. fins a 6è) i educació secundària obligatòria ESO (de 1r. fins a 4t.). Les beques de menjador són finançades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i poden ser parcials o totals. A més, l'Ajuntament de Ripollet podrà completar o assumir en la seva totalitat beques amb fons propis i segons criteris tècnics.

Poden consultar el procediment i descarregar el model de sol·licitud de beques en aquest enllaç.
La sol·licitud s'haurà d'emplenar i presentar, juntament amb la documentació requerida, a través del formulari disponible a la Seu Electrònica, amb certificat digital i seguint les instruccions indicades en aquest portal de tràmits.

També es podrà fer la sol·licitud presencialment, a l'oficina provisional de l'OAC per a la campanya de beques escolars de l'Ajuntament de Ripollet, ubicada extraordinàriament a la Rbla. de Sant Jordi, 4 (Casal de Joves). És imprescindible demanar cita prèvia, de forma telemàtica o per telèfon, al 935 046 00.