Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CAP Els Pinetons reobre amb cita prèvia per internet o telèfon

Imatge 1.
Imatge 1
Un mes després del tancament a l'atenció presencial, el CAP Pinetons torna a obrir a partir de dilluns, 11 de maig, en el seu horari habitual, de 8 a 2 hores. No obstant això, es mantenen les restriccions organitzatives per motius de prevenció. Així, per ser atès cal contactar prèviament per internet o telèfon perquè el personal sanitari valori si és necessari anar al CAP o si es tracta d'una gestió que pot resoldre telemàticament.

No anar al CAP Pinetons si abans no hem fet una d'aquestes dues coses
* Demanar atenció i/o visita via web https://ecap.ics.gencat.cat/visitesiserveis/programacio_visites/visites.aspx Aquí apareix una opció on es pot fer una explicació general del que necessita, perquè el personal d'atenció primària gestioni la petició i contacti amb els pacients.
* Demanar atenció i/o visita via telefònica 93 728 44 44. Es donarà una resposta adequada a cada cas, ja sigui indicar si cal que es dirigeixi presencialment al centre o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaçar-se al CAP.

Ripollet forma part d'una àrea sanitària d'1,4 milions de persones
A l'àrea Metropolitana Nord de Barcelona, l'Institut Català de la Salut (ICS) gestiona els dispositius d'atenció primària de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En aquestes comarques, els serveis de l'ICS ofereixen assistència a més d'1,4 milions de persones pertanyents a 70 municipis. Els professionals que hi treballen formen un total de 64 equips d'atenció primària i 37 unitats assistencials de suport, i estan repartits en 107 centres de salut. Al Vallès Occidental concretament l'ICS compta amb 22 equips d'atenció primària que atenen en 27 centres d'atenció primària, 3 consultoris locals i 2 centres d'urgències d'atenció primària.

Trobareu més informació a: http://primaria.icsmetropolitananord.cat