Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana es tallaran els vials, Sant Jordi i el torrent Tortuguer per facilitar el passeig

Imatge 1.
Imatge 1
L'objectiu de l'Ajuntament és facilitar la mobilitat, mantenint la distància de seguretat, a les persones que surten a passejar i fer esport.
Per tal de facilitar el passeig, mantenint la distància de seguretat i evitar algunes situacions viscudes el passat cap de setmana i els primers dies de l'entrada en la fase 0 de desconfinament, l'Ajuntament ha decidit tallar a la circulació el vial del riu Ripoll, des de el carrer del riu fins a la rotonda de Santiga i el camí de la Serra en la seva totalitat, des del dissabte a les 8 fins al diumenge a les 23 h. També es tancarà al trànsit el carrer del Torrent Tortuguer i la rambla de Sant Jordi.


La rambla de Sant Jordi es tallarà a la circulació, com estava previst, amb l'horari d'hivern, els diumenges de 10 a 22 h. A partir de l'1 de juny, es canviarà a l'horari d'estiu, tancant de dissabte a les 17 h fins al diumenge a les 22 h. I com també és habitual, el carrer del Torrent Tortuguer també restarà tallat al trànsit el cap de setmana, de dissabte a les 10 h fins diumenge a les 22 h.

Amb aquesta mesura es vol donar prioritat als vianants i ciclistes durant el cap de setmana a les zones on s'ha detectat més afluència de persones des del passat 2 de maig. El tall dels carrers i la vigilància estaran coordinats per la Policia Local, que comptarà amb la col·laboració de Protecció Civil, com ja ho està fent des de l'inici d'aquesta situació excepcional.

 

FOTO: el carrer del torrent Tortuguer, entre la Casa Natura i el parc dels Pinetons.