Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Escoles Bressol Municipals surten al carrer aquest dissbte i se sumen a la xocolatada solidària

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte dissabte, 29 de febrer, ompliran la plaça de Pere Quart d'activitats i jocs en família, donant a conèixer el seu projecte educatiu.

Les Escoles Bressol Municipals La Rodeta del Molí i La Verema, amb el suport de les seves respectives Associacions de Mares i Pares d'Alumnes, volen sortir al carrer i apropar a la ciutadania el seu projecte educatiu. Per fer-ho, el pròxim dissabte, 29 de febrer, d'11 a 13 h, han organitzat una jornada festiva, amb diferents espais, tallers i jocs, que inclourà una xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil.

Aquesta iniciativa va en la línia d'aconseguir que l'educació dels 0 a 3 anys tingui un espai propi i se li doni més importància, essent una etapa clau per al desenvolupament de les capacitats físiques, afectives, intel·lectuals i socials dels infants. Per aconseguir-ho, les escoles bressol han decidit sortir al carrer i donar visibilitat al seu projecte mitjançant activitats i propostes com aquesta, amb material de les mateixes escoles.

A més, l'equip de les dues escoles bressol municipals hi serà present, per tal de poder explicar en primera persona la seva manera de treballar i poder donar resposta a les possibles preguntes o dubtes de les persones que s'hi acostin. Entre les activitats programades hi ha l'espai nadons, cuineta, maquillatge i disfresses, tallers d'experimentació i jocs familiars.

NdP